Překvapivým vítězstvím skončilo 1. kolo soutěže družstev přípravek.

Za obrovského vedra proběhlo letos 1. kolo přípravek, které se konalo na ZŠ Svážná...Po loňském výborném výkonu a postupu do finále, kde naše omladina byla historicky nejlépe na 4. místě, nám mnoho dětí přešlo do mladšího žactva..I díky letošní covidové situaci, kdy se déle netrénovalo a bylo minimum času na otestování dětí, byl pro nás vůbec problém, koho  vybrat a jak rozčlenit děti do týmu A a B...To se nakonec téměř podařilo, i tak je pro nás tento výsledek překvapením....Pro druhé kolo se již pár dětí omluvilo z důvodu dovolených atd...takže budeme věřit, že to postihne i jiné týmy a i letos postoupíme, což by pro děti znamenalo jeden závod navíc v září...

Když to vezmeme po disciplínách: 

Pro nás se naprosto překvapivou vítězkou sprintu na 60 m stale Julča Švecová časem 8,9 s, na 5. a 6. místě skončily a tudíž bodovaly Leontýnka Hladká a Klárka Sachsová v časem 9,4 a 9,5 a ještě na 10. bodovaném místě dosprintovala Nina Brandštetrová za 9,6...Těsně za bodovanýmí místy skončily Monča Křížanová a Ella Foltasová....U hochů jsme tak trošku čekali vítězství Gaba Holečka časem 8,8 s, na 4.a 5. místě trošku překvapivě byli Adámek Rotrekl a VašíK Rumlena 9,1 a 9,4. Výborně si vedl na 7. místě Alex Trávníček, který je ročník 2012, takže patří k nejmladším 9,6 a stejným časem doběhl na 9. místě Matyášek Tejral. 

Naší slabší disciplínou byla dálka, když u dívek byla nejlepší na 5. místě Leontýna Hladká 367 cm, 7. místo obsadila Klára Sachsová 363 cm a na 9. místě byla Monča Křížanová 339 cm. Z hochů byl nejlepší na 3. místě Matyášek Tejral 381 cm, osmý byl Hugo Hrazdíra 347 cm před Alexem Trávníčkem 334 cm.

Koule byla naší slabinou, když u dívek skončila na 4. místě Nami Darkwah a u hochů byl také čtvrtý Vašek Rumlena, osmý byl Kája Klepárník a devátý Sam Vykypěl. 

Třístovky jsme měli parádní, co se týká bodů. U dívek zvítězila Leontýnka Hladká 50,1 s, třetí byla Julča Švecová 51,1, na 7. místě Nami Darkwah 54,5 s, osmá Klárka Sachsová 54,7 a těsně pod bodováním skončila Nina Brandštetrová a Ella Foltasová. U hochů nás velice překvapilo vítězství Samuela Vykypěla za 54,2, pátý byl Gabo Holeček 56,4 s, sedmý Adam Rotrekl 56,6 a desátý Maty Tejral 57,7. Těsně pod body zůstali Hugo Hrazdíra a Vašík Rumlena...

Dominantní byla štafeta na 1 kolo, kterou jsme s přehledem vyhráli ve složení: Darkwah, Holeček, Rotrekl, Švecová....

Všem dětem a také rodičům, kteří byli přítomni děkujeme za účast a těšíme se na další kolo..