Masarykův okruh

Za účasti 61 našich dětí proběhl závod na Masarykově okruhu..Závod se zde konal poprvé a byl poměrně povedený, a to jak výsledky našich dětí, tak i slunným počasím. Každé dítě obdrželo pamětní medaili, drobné občerstvení a nejlepší pak medaili a pohár....Určitě to bylo pro spoustu dětí povzbuzení. 

Z našich řad byli nejlepší: mezi staršími žáky se dobře popasovali s tratí 1500 m Adam Valíček, Šíma Bajer a Štěpán Šerý, kteří obsadili první tři místa, mezi dívkami byla na stejné distanci úspěšná na druhém místě Aneta Stříbrská.

V kategorii mladšího žactva, které startovalo na trati 1 km byli nejlepší: na 1. místě Jakub Stojan a v těsném závěsu na 2. místě Robin Vávra, u dívek zvítězila Julča Švecová a na 3. místě doběhla Nami Darkwah, o 4.-5. místo bojovaly Helena Křížová a Sofie Paraveskopulu. 

Ve starších  přípravkách hochů byl na trati 300 m  od nás nejlepší na 5. místě Radim Zatloukal, u dívek se o první 3. místa podělily: Izabella Mollová, Anna Stojanová a Samantha Adedokun.

V přípravek mladších také na trati 300 m si dobře vedl na 2. místě Kristián Jahoda, pátý byl Matyáš Salva, u dívek zvítězila Nikola Spoustová před Melisou Darkwah.

V kategorii nejmladších přípravek, které absolvovaly trať 200 m byl na 4. místě Martínek Škadra, šestý byl Šimon Janíček, v dívkách byla bronzová Stela Švecová, pátá Nikol Veverková a šestá Isabela Konečná....

Věřím, že se závod všem dětem líbil, dík patří i rodičům za doprovod dětí...