Hana Bumbálková na MČR stříbrná.

O víkendu proběhlo v Praze na Stromovce M ČR žactva, když k účasti byly na základě halové výkonnosti vybrány 3 naše sprinterky. Vynikajícího výsledku dosáhla Hanka Bumbálková, která se na startu objevila po velkém zimním tréninkovém výpadku, takže jsme nevěděli co se v Praze bude dít. Ale Hanka je obrovská bojovnice a již po rozběhu jsme věděli, že to bude dobré. Hanka vyhrála svůj běh a skvělým časem 7,88 s postoupila do finále a zaostala jen o setinku za svým osobákem z léta. Ve finále již byl znát tréninkový výpadek, ale i když Hanča nezopakovala rozhěhový čas, zaběhla 7, 96 s a to stačilo na krásnou stříbrnou medaili.
Na start se postavila i Verča Šmerdová, která při troše štěstí měla šanci na finále na 300 m a také na 150 m byla vysoce postavená v tabulkách. Bohužel Veroniku v týdnu postihla viróza, takže jsme ji stahli z třístovky a bohužel nemoc byla znát i ve sprintu. Přesto získala cenné zkušenosti a věříme, že v létě to bude lepší.
Třetí do party Míša Tichá, zaběhla slušně 60 m časem 8,31 s a na 150 m si zaběhla osobák 19,87 s, a tak může být spokojená. Gratulujeme a teď se pustíme do přípravy na léto...