75 dětí z našeho klubu závodilo na Brněnské přehradě.

Za krásného slunného počasí pokračoval BBP v přístavišti brněnské přehrady a na startu se objevilo nečekané množství dětí z atletické přípravky našeho klubu.  K závodu nastoupily děti jak z Čichnové, tak ze ZŠ Křídlovická, ZŠ Pastviny a také ZŠ U škol  v Bučovicích měla své zastoupení.

Nejlépe si vedli: 

V kategorii mladších žákyň skončila na 11. místě Kateřina Tálská, která běžela pěkný závod, je jen škoda, že neví, za který klub závodí. Ve starších přípravkách opět výborně běžela Veronika Bohmová, která doběhla 800m trať na krásném 7. místě, kousek před Verčou Stuchlíkovou na 10. místě, těsně za nimi doběhla Kačka Coufalová na 12. místě, výborná byla i na 16. místě Nela Gazdová a také na 18. místě Kamča Grossová. Celkem v této kategorii běželo 35 dívek. Ve stejné kategorii hochů doběhl na výborném 7. místě Jindřich Žítek, kousek za ním na 9. místě Štěpán Coufal, 13. obsadil Šimon Jílek.

V kategorii mladších přípravek si z našich dívek nejlépe vedla Andrejka Lenomarová na 7. místě, Adrianka Tejralová na 13. místě, Marie Matejová na 17. místě. Toto byla nejpočetnější kategorie, když na start nastoupilo 43 dívek. Mezi hochy závodil nejlépe Filip Schwáb na 10. místě před Jonášem Ptáčkem na 11. místě, 14. místo obsadil Josef Kučera, těsně za ním doběhl Štěpán Šerý, na 18. místě doběhl Vítek Ruttkay před Adamem Valíčkem. I v této kategorii běželo úctyhodných 42 hochů. Všem děkuji za účast.