Pondělí

Cesta vlakem byla bez přestupu, příjemná změna oproti loňskému roku :) Pan trenér odvezl od nádraží téměř všem kufry, tak jsme šli na lehko. Na ubytování už nás čekali, pokoje máme po třech, každý pokoj si na dveře vyrobil cedulku se jmény, ať víme kde kdo bydlí. Po obědě jsme si odpočalí a vyrazili jsme na první trénink k rybníku. Zpátky na ubytování jsme šli oklikou a zastavili se na velkém hřišti, které nakonec ocenili nejvíc kluci(Filip s Robertem) protože vedle hřiště vytvořili novou posilovací zónu. Po večeři za náma přišli starší atleti a společně jsme hráli fotbalo-rugby-házenou u které jsme se opravdu všichni hodně nasmáli. Nejmenší děti spíše fandily, někteří šli spinkat.

Úterý

Ráno byli všichni nezvykle brzo vzhůru (že by se tak těšili na trénink a nemohli dospat?:) Na trénink jsme šli do lesa, kde jsme hráli různé hry na týmy, u kterých jsme rozdávali první bodíky do celotýdenní soustřeďové hry. Po cestě jsme našli ztracenou čepici Klárky. V obědové pauze se první zájemci pustili do výroby trička. Po obědě jsme se vypravili prozkoumat město, navštívili místní vyhlášenou cukrárnu, letošní novinkou byla příchuť černá vanilka, zmrzka byla černá jak bota, ale výýýborná, jestli ji měl zrovna Váš potomek poznáte zcela jistě podle černého flíčku na oděvu ;) Navštívili jsme i malé hračkářství, kde tento rok nejvíc zabodovali malí roztomilí plyšáčci. Napsali a poslali jsme pohledy.

Středa

Dnešní ráno už děti tak čilé nebyly a už na snídani nás přemlouvaly, aby byl jednoduchý trénink. A tak se taky stalo, hráli jsme hry jako vybíjenou a opičí dráhu, kde bylo pět stanovišť. Úplně nejvíc zabodovala Adrianka. Po obědě jsme se rozdělili na dvě skupinky, skupinka mladších dětí vyrazila na bazén, kde kromě koupání vyzkoušely různé vodní hry, nebýt čas na večeři tak tam jsou snad doteď :) Pro druhou skupinu přijel autobus a zavezl nás do Herolandu, kde jsme se parádně vyřádili. Jindra myslel i na místní zvířátka a nakrmil je a poté si postavil parádní domek, určitě se podívejte na fotku. Robert ukázal jaké parádní salta umí a naučil to i trenérku Aničku. Autobusem jsme jeli zase zpět a rovnou na večeři, kde jsme se zase spojili s druhou skupinkou. Po večeři menší děti pomalu ulehly a starší šli hrát s panem trenérem živé Člověče nezlob se na louku.

Čtvrtek

Mladší děti vyráží hned po snídani na výlet do Žlebů, podívat se na zámek a do obory na představení s dravci. Se staršími jdeme na stadion k lesu, kde mají 4 kilometrový klus pochodovým tempem nic náročného, aby nebyli zmožení na zítřejší závody. Po obědě jsme vyrazili na koupaliště, voda jako obvykle velmi svěží ???? Krystína s Ivčou si s plavčíkem domluvily zapůjčení volejbalového míče a dvě hodiny se hrála přehazka. Jindra si s Matyášem házeli s freesbee, holky řádily na skluzavce v brouzdališti. Z koupaliště jsme odcházeli v nejpozdějším možném termínu. Po večeři jsme odstartovali turnaj v ping –pongu, opět se k nám připojili i starší. Vítězem se zaslouženě stal Robert. Mladší holčičky chtěly zase zahrát lidské běhací člověče nezlob se tak jsme ještě před večerkou vyběhli ven.

Pátek

Ráno se klukům nechce vůbec z postele, tak nevím, zda je to tréma před závody nebo tady někdo nedodržel večerku?!? Na závody máme parádní počasí, pěkně pod mrakem a 25 °C, každý ročník soutěžil ve dvou disciplínách. Dnešni den jsme prodloužili polední klid, jednak aby si po závodech víc odpočali ,ale taky aby byl čas doladit divadelní představení.

Hrálo se divadlo Kocour v botách, děti byly rozdělené do 4 skupin , na začátku nás všichni přemlouvali, že to nezvládnou atd. Ale teď zcela otevřeně říkám, že to bylo něco nádherného, opravdu se všechny skupiny snažily, každá měla trochu jiné pojetí. Moc dětem děkujeme za nasazení s jakým to nacvičily! Všechny představení máme natočené, pokud bude mít někdo z Vás zájem je vidět. A po večeři zasloužená diskotéka.

Sobota

A je tu odjezd, opravdu rychle to uteklo. Posledni možnost získání nějakých bodíků do celosoustřeďové hry, starší na tréninku a mladší po dobalení různými úkoly. A kdo že to nakonec celé vyhrál? Tramtadadá Anetka, druhé místo Adrianka a třetí Kristýnka Havlíčková a bramborové místo Lucinka a Klárka Vykoupilová. Gratulujeme.